Benodigd gereedschap voor Today’s Binaire Opties Trader

Mijn ervaring met tools voor het binaire opties handelaren

Iedere soldaat naar de oorlog moet goed gewapend, en terwijl er geen kogels worden afgevuurd op de financiële markten, het is een strijdlustige markt. De financiële markten zijn een zero-sum arena; wat wordt gemaakt en verloren door handelaren in de markt is vanuit de spelers op de markt en niet van buitenaf. Winsten gemaakt worden gegenereerd op basis van handelaren die geld hebben verloren.

Aangezien de markt is een strijdlustige één in figuurlijke zin, volgt dan, dat degenen die superieure vuurkracht in de markt uiteraard zal hebben meer voordelen dan degenen die kleiner kaliber wapens te gebruiken. Dus als het aantal handelaren in de binaire opties markt toeneemt, is de concurrentie voor de handel winsten in de zero-sum markt.

Om te kunnen aan de slag in dit front te overleven, moet de handelaar worden gewapend met de tools die zal zorgen voor succes. Hier is een lijst van enkele van de trading tools dat de huidige binaire opties handelaren in hun kitty zou moeten hebben.

Basisinstrumenten die een must voor iedere handelaar

Er zijn gebieden in de wereld waar deze algemene hulpmiddelen zijn er in overvloed en worden daarom vanzelfsprekend. Maar op vele plaatsen van de wereld waar binaire optieshandelaren liggen sommige van deze instrumenten zijn duur om te verkrijgen en niet gemakkelijk beschikbaar. Deze tools zijn hardware direct gebruikt voor de handel, en omvatten:

  • Smartphones en tablets
  • Breedband internet faciliteiten.

Waarom hebben binaire opties handelaren nodig deze tools? Smartphones en tablet-apparaten zijn erg handig voor het nemen van transacties op de weg. Je kunt je voorstellen dat in het restaurant en het zien van een zeer goede handel kans. Dit is waar de handel in app van uw makelaar komt in een gemakkelijk om u te halen een aantal snelle trades wanneer uit de buurt van uw trading stations.

Maak altijd een winst


Professionals maken altijd winst

Het gebruik van breedband internet zorgt ervoor dat de prijsstelling en nieuws data zeer snel kunnen krijgen in uw platforms. Je moet ook snelle internet verbinding om ervoor te zorgen dat uw handel opdrachten worden uitgevoerd in een tijdig, in het bijzonder wanneer één pip het verschil tussen succes en mislukking te maken.

Als u in een gebied waar de stroomvoorziening niet constant is, zoals in verschillende delen van Afrika, Latijns-Amerika of Oost-Europa woont, moet u ervoor zorgen dat u een op zonne-energie laptop, zodat je altijd kunt uw trading station en die met energie die nooit gaat slapen. Zodra u de basisinstrumenten hebben gekregen, is het tijd om verder te gaan naar de specialistische gereedschappen.

Meer geavanceerde tools

Onder de geavanceerde tools, krijgt u toegang tot het volgende nodig:

  • MT4 trading platform (of vergelijkbare software, dwz. ThinkorSwim)

Interactieve grafieken zijn een noodzaak voor elke binaire opties handelaar. Veel binaire opties platforms niet grafieken die kunnen worden gebruikt voor een zinvolle technische analyse hebben.

Het merendeel van de hitlijsten te vinden op deze platforms zijn eenvoudig lijndiagrammen die niet kan dienen om een handelaar of de grafiek omhoog of omlaag zal gaan vertellen, noch hebben zij steunen lijn studies of de plaatsing van indicatoren die veel handelaren gebruiken als onderdeel van hun technische analyse. Daarom moet de ondernemer ofwel grafieken van gevestigde Forex platforms, of krijgen ze van derden providers. Dit artikel is de waarheid.